Vi klarer alt inden for belægning

Har du brug for en ny belægning på dine udendørsarealer? Eller vil du gerne have renoveret din eksisterende belægning?


Så bør du starte dit projekt med at kontakte os, for hos Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS klarer vi alle former for belægningsarbejder, hvad enten det er din nye terrasse eller havegang, som du skal have anlagt.

Flotte og stabile belægningsarbejder

​Et flot og stabilt belægningsarbejde starter med en undersøgelse af det eksisterende underlag, fordi det har betydning for, hvor meget støtte din belægning får brug for. Kravene til en solid bund er således mindre, hvis der er tale om et sandet eller veldrænet underlag, end hvis der er tale om en meget vandholdig undergrund.

​

Baseret på vores mere end 20 år i branchen, er vi i stand til at foretage de nødvendige vurderinger for jer, så jeres belægning kommer til at holde mange år frem. Vi løser vores opgaver på en effektiv og stabil måde, hvor du kan være sikker på at vi ikke har andet end kvalitet for øje. Vi tror på, at en god og gennemsigtig kommunikation mellem os og dig som kunde er vejen frem for at sikre et veludført arbejde,- præcis som du har forestillet dig det.

Med tanke på bæredygtighed påtager vi os også gerne opgaver, hvor du ønsker et større renoveringsarbejde af en eksisterende belægning. I den forbindelse tager vi gerne den gamle belægning op og renser stenene, før vi retter underlaget til og lægger stenene igen, som du ønsker det.

​

Få et godt tilbud på belægning og kloakservice. Kontakt os i dag!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Forskellige typer af belægning

​Det er ikke lige meget, hvilken funktion din nye belægning skal udfylde på dine udendørsarealer. Der er derfor forskel på, hvordan vi går til arbejdet, når der er tale om anlæggelse af din nye havesti eller din nye indkørsel. Havestien er for eksempel ikke udsat for den samme grad af belastning, som det er tilfældet for indkørslen, der hver dag skal kunne bære store og tunge køretøjer.

​

Vores mangeårige og brede erfaringsgrundlag gør os i stand til at finde frem til de bedste og mest optimale løsninger for dig. Vi sørger blandt andet for kantsikring af din indkørsel, så din belægning ikke begynder at skride, når du tager den i brug. Vi ved også, hvordan vi skal anlægge en flot havesti, så den holder i mange år frem.

​

Derudover sparer vi også gerne med dig, hvis du er blevet inspireret og gerne vil have en speciel belægning. Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige sten og fliser, som kan give dig det udtryk, som du ønsker i dine udendørsarealer.

​Derfor bør du vælge os

​Vi yder kyndig og professionel vejledning af dig i forhold til dit næste projekt i områderne omkring Silkeborg – Århus – Horsens, hvis du ønsker at få lagt en ny belægning og gerne vil have det gjort rigtigt.

​

Kontakt os derfor allerede i dag for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Vi er din garanti for, at det ønskede arbejde bliver udført i den bedste håndværksmæssige kvalitet.

​

​

Belægning Silkeborg: Kontakt os for at høre mere

​Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af kloakservice til konkurrencedygtige priser.

​

Du kan kontakte os pĂĄ telefon 42361856. Du kan ogsĂĄ sende en e-mail til bkeogn@gmail.com, sĂĄ vender vi tilbage hurtigst muligt.

​

​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS

Kjellerupvej 63

8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 36 18 56

E-mail: bkeogn@gmail.com

CVR: 41090804

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.