En støttemur sikrer din have mod jordskred

Vi tilbyder smukke løsninger med støttemure

Har du en have eller et udeområde i flere planer, og kunne du derfor godt bruge en støttemur, der sikrer dig mod, at jorden skrider? En støttemur kan også dig bedre pladsudnyttelse, da du får to plane overflader i stedet for en kuperet overgang. Uanset hvad du er ude efter, så kan vi hos Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS tilbyde dig opbygning af støttemur med et smukt og holdbart resultat.

Har du en have i Viborg, Silkeborg, Horsens eller et sted heromkring, der kan udnyttes endnu bedre med en ny støttemur, så kan vi komme og sætte den op for dig. Vi har mange års erfaring med denne form for anlægsarbejde, der både har en praktisk funktion og samtidig kan bidrage til at gøre din have eller dit udeområde endnu flottere og hyggeligere.

Få et godt tilbud på belægning og kloakservice. Kontakt os i dag!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få det udtryk, du ønsker i din have

Når vi hjælper dig med at bygge en støttemur i din have, tilbyder vi dig et væld af forskellige stentyper og udtryk, du frit kan vælge imellem. Vi sørger for, at du får en langtidsholdbar og solid løsning, der sikrer din have, mens ud selv kan få lov til at vælge murens udseende. Vi er også klar til at hjælpe dig på vej, og vi kan med vores mange års erfaring altid give et godt råd i forhold til valg af materialer, hvis du har brug for det.

Uanset om du ønsker en støttemur med herregårdsblokke, fundablokke eller noget helt tredje, så kan vi klare det for dig. Vi sætter en ære i vores håndværk, og vi leverer altid den mest optimale løsning til den konkrete opgave, vi står med.

Kontakt os og få et tilbud på en støttemur

Hvis du kunne tænke dig et tilbud med en god pris på at få anlagt en støttemur hjemme ved dig, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ved os på dit projekt sikrer du dig det bedste resultat.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS

Kjellerupvej 63

8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 36 18 56

E-mail: bkeogn@gmail.com

CVR: 41090804

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.