Få løst dine kloakproblemer med slamsugning

Undgå dårlig lugt og tilstoppede afløb

Oplever du lyd- og lugtgener fra din kloak, eller at dine afløb ofte er tilstoppede? Så kan det meget vel være, at din kloak er ved at være stoppet til med snavs og slam, og derfor har brug for professionel slamsugning. Hos Silkeborg Belægning og Kloakservice ApS tilbyder vi kloakservice i forskellige former, herunder slamsugning, der løser dine problemer med en stoppet kloak.

Fra vores base i Silkeborg tager vi gerne til både Viborg, Horsens og alt derimellem med vores slamsuger og løser dine problemer med en stoppet kloak. Vi har i mere en 20 år arbejdet med at skabe tilfredsstillende resultater for kunder, der har haft brug for vores hjælp til at løse kloakproblemer – og vi er også klar til at hjælpe dig.

Få et godt tilbud på belægning og kloakservice. Kontakt os i dag!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi vedligeholder din kloak for dig

En tilstoppet kloak kan volde dig flere forskellige problemer derhjemme. Det kan medføre stoppede afløb, opstigning af vand i toilettet, mærkelige lyde og ubehagelig lugte. Der er således mange gode grunde til at få en kloakmand ud for at sørge for, at kloakken ikke tilstoppes.

Du kan få løst dine problemer med en tilstoppet kloak med blandt andet slamsugning, spuling og opsugning, og vi hjælper dig naturligvis med at finde frem til den rigtige løsning for dig. Vi sender altid en venlig og imødekommende ansat ud til at besigtige dine problemer på forhånd, og vi involverer dig i hele processen, så det bliver dig, der tager beslutningerne – på baggrund af vores gode råd og vejledning.

Ring til os for et tilbud på slamsugning

Har du problemer med dårlig lugt, mærkelige lyde eller tilstoppede afløb, og har du derfor brug for slamsugning af din kloak? Så kontakt os i dag og få alle dine kloakproblemer løst med et uforpligtende tilbud. Vi arbejder med udgangspunkt i god service, pålidelige resultater og et godt stykke håndværk. Af den grund er vi dit sikre valg, når din kloak skal vedligeholdes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS

Mørksøvej 9

8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 36 18 56

E-mail: bkeogn@gmail.com

CVR: 41090804

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.