Professionel kloakservice gennem 20 år

Vi tager hånd om dit kloakarbejde

Har du brug for hjælp til at udføre en reparation af dine kloakrør, eller skal du have installeret et nyt afløb eller udvidet dit kloaksystem? Hos Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS har vi i mere end 20 år udført professionel kloakservice for både private og erhvervskunder.

Hvis du har brug for hjælp til dit kloakarbejde i Horsens, Silkeborg, Viborg eller de omkringliggende byer og områder, så kommer vores kloakmand gerne forbi dig. Vi leverer altid kvalitetsarbejde med håndværket i orden, og med vores store erfaring som kloakfirma kan du trygt overlade vedligeholdelsen af din kloak til os.

Få et godt tilbud på belægning og kloakservice. Kontakt os i dag!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakservice efter krav og regler

Når det gælder kloakarbejde er der en hel del love, krav og regler, der skal sikre, at alle kloaker er installeret og vedligeholdes professionelt og forsvarligt. Derfor tester vi altid vores installationers funktionalitet og indhenter alle myndighedstilladelser, så du sikrer dig, at de virker efter hensigten og er lovligt installerede. Samtidig sørger vi for en god, gennemsigtig dialog løbende, og at du til sidst får al den nødvendige vejledning i forhold til brug og vedligehold af din nye kloakløsning.

Uanset om du skal have installeret et nyt afløb på dit kloaksystem, eller du skal have lavet en mindre reparation på et af dine kloakrør, så tager vi os af det for dig. Vi udfører også tv-inspektioner som en del af vores kloakservice, hvis vi skal undersøge din kloak og identificere et brud på et rør eller andre skader. Og vi laver alle opgaver – store og små – med samme seriøsitet, pålidelighed og kvalitetsarbejde.

Ring og få et eftersyn af din kloak

Det kan være utroligt svært selv at vurdere, hvilken form for kloakservice, du har brug for. Vi kommer derfor gerne ud og besigtiger din kloak, så vi kan komme frem til, hvad der skal laves. 

Herefter kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud til dig, så du hurtigt og overkommeligt kan få løst dine kloakproblemer.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS

Kjellerupvej 63

8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 36 18 56

E-mail: bkeogn@gmail.com

CVR: 41090804

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.