Forny dit udeareal med vores flisebelægning

Vi kan lægge nye fliser eller renovere de gamle

Er du på udkig efter en erfaren entreprenør, der kan sørge for at lægge fliserne til din nye indkørsel, terrasse eller havesti? Så er du landet det helt rigtige sted! Hos Silkeborg Belægning og Kloakservice ApS kan vi udføre alle opgaver med flisebelægning, mens vi også kan renovere dine nuværende flisebelagte områder.

Hvis du ønsker at få lagt fliser på dit udeareal i eller omkring Viborg, Silkeborg eller Horsens, så kan vi stå for det. Vi lægger fliser til både stort og småt for private og erhverv, og vi kan derfor lave alt fra store parkeringspladser til hyggelige terrasser og havestier. Uanset hvad du skal have hjælp til, så laver vi altid et stykke arbejde med flisebelægning af allerhøjeste kvalitet.

Få et godt tilbud på belægning og kloakservice. Kontakt os i dag!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flisebelægning på stabilt grundlag

Hvis du skal have lagt nye fliser på din terrasse, i din indkørsel eller et andet sted, så er det utrolig vigtigt, at du får lagt fliserne på et stabilt og solidt fundament. Med mere end 20 års erfaring har vi al den nødvendige ekspertise, når det kommer til fundamenter til flisebelægning. Vi ved blandt andet, hvordan en indkørsel skal håndteres anderledes end en terrasse, da den skal kunne klare belastningen fra tunge køretøjer. Du kan således trygt stole på vores faglighed, når du skal have lagt fliser.

Hvis du ikke ønsker at få lagt helt nye fliser, men derimod gerne vil have din nuværende belægning repareret, rengjort og stabiliseret, så kan vi også tilbyde renovering af din flisebelægning. Her fjerner vi stenene, rengør dem, sikrer fundamentet og lægger stenene tilbage, som du vil have dem.

Få et tilbud på din opgave

Hvis du skal have professionel hjælp til at lægge fliserne på din nye havesti, terrasse eller i din indkørsel, så kontakt os allerede i dag. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, så du nemt kan få løst den med uovertruffet håndværk – til en overkommelig præcis

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS

Mørksøvej 9

8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 36 18 56

E-mail: bkeogn@gmail.com

CVR: 41090804

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.