Få et holdbart resultat med professionel brolægning

Vi lægger et stabilt underlag til din terrasse eller indkørsel

Skal du have bygget en ny terrasse eller have lagt nye sten i din indkørsel? Uanset om du skal have brolagt et område, der skal kunne holde til parkerede biler eller store middagsselskaber, så er det vigtigt, at brosten, fliser eller grus bliver lagt på et stabilt grundlag. Hos Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS tilbyder vi brolægning på solide fundamenter, så du får et stabil og langtidsholdbart resultat.

Hvis du bor i Horsens, Viborg eller et sted derimellem, så kan vi komme hjem til dig og udføre din belægningsopgave. Fra vores base i Silkeborg kører vores brolægger nemlig rundt i hele området og laver belægningsarbejde for både private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner.

Få et godt tilbud på belægning og kloakservice. Kontakt os i dag!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brolægning fra første spadestik til sidste flise

Når du skal have lavet brolægning af et område, skal du beslutte dig for, om du ønsket det belagt med grus, brosten eller fliser. Derudover findes hver form for belægning i forskellige stile og udtryk, som kommer til at påvirke din terrasse og dit udeområdes samlede udseende. Derfor rådgiver vi dig gerne om valg af materialer, så du får en flot og holdbar løsning, der passer til din stil og dit hjem.

Som entreprenør har vi over 20 års erfaring med brolægning og etablering af fundamenter til flisebelægning og andet belægningsarbejde. Denne erfaring garanterer dig, at du får en holdbar løsning med håndværket i orden. Vi tager os af din opgave – fra første spadestik til den sidst lagte flise.

Ring til os og hør mere

Hvis du vil høre mere om processen med at få brolagt en ny terrasse eller indkørsel, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud med en pris på din opgave, så ring til os allerede i dag. Når du har sat os ind i, hvad du ønsker at få lavet, så kan vi fortælle dig om, hvordan vi vil løse opgaven og til hvilken pris. Vi ønsker at gøre dine byggeprojekter nemme og overskuelige for dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS

Kjellerupvej 63

8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 36 18 56

E-mail: bkeogn@gmail.com

CVR: 41090804

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.