Få din drømmehave med anlægsarbejde

Vi anlægger haven efter dine behov

Drømmer du om en terrasse, der er tilpasset dine behov, med udsigt udover en have med stier, støttemure og flisebelægning, du selv har været med til at skræddersy? Hos Silkeborg Belægning & Kloakservice er vi eksperter i anlægsarbejde, og vi kan sørge for at din drømmehave bliver til virkelighed.

Hvis du leder efter hjælp til anlæg af have i Silkeborg, Horsens, Viborg eller heromkring, så er vi entreprenørfirmaet, du har brug for. Vi sætter en dyd i det gode håndværk, og vi går til alle opgaver med et ønske om at komme i mål med byggeprojektet præcist, som du forestiller dig det.

Få et godt tilbud på belægning og kloakservice. Kontakt os i dag!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsarbejde med godt styr på underlaget

En væsentlig del af arbejdet med et nyt anlæg ligger i at bearbejde jorden og lægge et ordentligt fundament for det videre arbejde – og her kommer vores stærkeste sider i spil. Vi har stor erfaring med og ekspertise indenfor jord- og gravearbejde, og vi ved præcis, hvordan man får en solid og stabil jord i sin have – uanset om man vil have en helt plan græsplæne, et kuperet landskab eller en løsning i flere planer.

Når først der er styr på underlaget, kan du nemlig lade fantasien få frit spil og selv vælge, hvordan din have skal anlægges. Vi har også stor erfaring med forskelligt belægnings- og kloakarbejde, så vi kan sørge for, at du får et smukt resultat med alle de fornødne installationer og foranstaltninger.

Kontakt os for en konkurrencedygtig pris

Ønsker du et godt tilbud på anlægsarbejde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Efter at have hørt om eller set dine opgaver med anlægsarbejde, så skræddersyr vi en konkurrencedygtig pris til dig. Vi er dit troværdige og pålidelige valg af entreprenør, da vi altid leverer resultater af højeste kvalitet til den aftalte pris og inden for den aftalte tidsramme.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Silkeborg Belægning & Kloakservice ApS

Kjellerupvej 63

8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 36 18 56

E-mail: bkeogn@gmail.com

CVR: 41090804

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.